Χονδρική Πώληση

Χονδρική Πώληση Ηλεκτρονικά Τσιγάρα, Υγρά Αναπλήρωσης

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο θεωρείται ως μία από τις πλέον σημαντικές ανακαλύψεις της εποχής μας, καθώς υποστηρίζεται ότι μπορεί να σώσει εκατομμύρια ζωές καπνιστών σε όλον τον κόσμο. Σε συνέχεια της πρώτης μεγάλης έκρηξης στις πωλήσεις του κλάδου στις αρχές της εμφάνισής του, πλέον διανύουμε μια δεύτερη φάση έξαρσης των πωλήσεων, στο πλαίσιο μιας σταθερά ανοδικής πορείας. Η διάδοσή του σε όλον τον κόσμο είναι πρωτοφανής. Μόνο στην Ευρώπη το έχουν προμηθευτεί περισσότεροι από 7 εκατομμύρια καπνιστές, στην προσπάθειά τους να κόψουν την κακή τους συνήθεια του καπνίσματος ,στην Κύπρο έγινε επίσης  πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια .

Οι τεχνολογικές εξελίξεις και η συνεχής εξέλιξη στον κλάδο, που έχουν οδηγήσει σε νέα γενιά εξαρτημάτων π.χ. ατμοποιητές, αντιστασεις ατμοποιητων και σε ποιοτικά υγρά αναπλήρωσης, σε συνδυασμό με την πεποίθηση ότι είναι πολύ λιγότερο βλαβερό και χαρακτηρίζεται από χαμηλότερο κόστος χρήσης σε σύγκριση με το συμβατικό τσιγάρο, αποτελούν τους βασικούς λόγους της ανάπτυξης που γνωρίζει ο κλάδος του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Ταυτόχρονα, το marketing και η διάσταση του ηλεκτρονικού τσιγάρου ως ένα τεχνολογικό gadget, του έχει προσδώσει χαρακτήρα lifestyle, γεγονός που ενισχύει την παρουσία του στην αγορά.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν είναι από τα προϊόντα που κάποιος εύκολα και χωρίς γνώσεις θα αγοράσει από το internet. Η εμπειρία της γεύσης από την μεγάλη γκάμα υγρών αναπλήρωσης που διαθέτει το vapemodbox.com και sirpaman.com, δε μπορεί να περάσει μονο μέσα από την οθόνη του υπολογιστή.

Χρειάζεται οπωσδήποτε προσωπική επαφή με τον ατμιστή.

Ο ατμιστής ή ο πρώην καπνιστής χρειάζεται ανθρώπους να τους καθοδηγήσουν στη σωστή επιλογή συσκευής, ανάλογα με τις ανάγκες και τις συνήθειες τους.

Ένα Σύστημα με σωστό όραμα και σταθερή πολιτική, που θα έχει σαν στόχο τη διατήρηση των σωστών υπηρεσιών προς τον ατμιστή, είναι αυτό που προσφέρει σήμερα το vapemodbox.com, και αποτελεί την επιτομή της εμπορικής επιτυχίας και για τα δυο μέρη.

 

Το VapeModBox προσφέρει στους υποψήφιους συνεργάτες μια σειρά από παροχές, οι οποίες διασφαλίζουν μια κερδοφόρα πορεία της επιχείρησής τους!

  • Συμβουλές και καθοδήγηση στην επιλογή τοποθεσίας καταστήματος.
  • Καθοδήγηση στην επιλογή προϊόντων, με συνεχή ενημέρωση για τα πλέον δημοφιλή.
  • Εκπαίδευση προσωπικού στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας ή σε άλλο κατάστημα, με σκοπό να προσφέρει κάθε κατάστημα μια ολοκληρωμένη, επαγγελματική και ταυτόχρονα φιλική εξυπηρέτηση.
  • Προβολή του καταστήματος στον ιστότοπο της μητρικής εταιρείας και συμμετοχή σε κάθε προωθητική ενέργεια προϊόντων.

Εφόσον έχετε κατάστημα και ενδιαφέρεστε για τιμές χονδρικής επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί η στο τηλέφωνο 96503505   

Η τιμές χονδρικής μεταβάλλονται ανάλογα με την τάξη μεγέθους και συχνότητας της παραγγελίας που αφορά την χονδρική.

Χονδρική Πώληση για Κυπρο

Έχετε κατάστημα με ηλεκτρονικό τσιγάρο και σας ενδιαφέρει να σας προμηθεύουμε τα προϊόντα μας σε τιμές χονδρικής;

 

 

    Ανοιγμα καταστηματος ηλεκτρονικου τσιγαρου?