Συχνές Ερωτήσεις

Ποσο διαρκουν οι μπαταριες

Η διάρκεια στις μπαταρίας εξαρτάται καθαρά από τον τύπο της μπαταρίας που θα επιλέξετε αλλά και τον τρόπο χρήσης και φόρτισης. Προσοχή! Όπως με κάθε ηλεκτρονική συσκευή η φόρτιση της μπαταρίας θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με τον φορτιστή που σας παρέχει ο κατασκευαστής και βρίσκεται μέσα στη συσκευασία. Οποιοσδήποτε άλλος φορτιστής μπορεί να καταστρέψει τη μπαταρία σας και να δημιουργήσει πρόβλημα στη συσκευή.

Πως γεμιζω το ηλεκτρονικο τσιγαρο

1-Ξεβιδώνουμε προσεκτικά το πάνω μέρος του ατμοποιητή μας.

2-Αδειάζουμε το υγρό αναπλήρωσης με στόχο το διάφανο πλαϊνό πλαστικό του ατμοποιητή(το γέρνουμε δηλαδή ελαφρά, ώστε το υγρό να πέφτει στο τζαμάκι του ατμοποιητή και ΟΧΙ στον κεντρικό σωλήνα του ατμοποιητή), μέχρι το επίπεδο που ενδείκνυται από την επιγραφή (ml ).

3-Προσέχουμε ΠΑΝΤΟΤΕ το υγρό να ΜΗΝ ξεπεράσει το στόμιο του κεντρικού σωλήνα.

4-Επανατοποθετούμε το drip tip και φροντίζουμε να βιδώσουμε καλά.

5-Προσέχουμε πάντοτε να ξαναγεμίζουμε έγκαιρα με υγρό τον ατμοποιητή, λίγο πριν την τελευταία στάθμη. Αν τον αφήσουμε να αδειάσει θα ξεραθεί και θα βγάζει άσχημη γεύση

Πως αλλαζω αντισταση στο ηλεκτρονικο τσιγαρο

Η προετοιμασία της αντίστασης την πρώτη φορά που θα την τοποθετήσουμε στο ηλεκτρονικό τσιγάρο μας είναι από τις πιο σημαντικές διαδικασίες. Όσο καλύτερα την προετοιμάσουμε και την“φροντίσουμε” τόσο καλύτερα θα λειτουργήσει. Οπότε προσέχουμε να την “ποτίσουμε” πολύ καλά πριν την τοποθετήσουμε στον ατμοποιητή ρίχνοντας μερικές σταγόνες υγρό αναπλήρωσης στις τρύπες εισαγωγή υγρού της αντίστασης και μερικές ακόμα στο επάνω μέρος της εκεί που διακρίνουμε το βαμβάκι . Ύστερα τοποθετούμε την αντίσταση στον ατμοποιητή γεμίζουμε με υγρό αναπλήρωσης και τον αφήνουμε σε όρθια στάση για περίπου δέκα λεπτά για να εισέλθει το υγρό και στα πιο βαθιά στρώματα του βαμβακιού μας.

Τα καλυτερα υγρα για ηλεκτρονικο τσιγαρο

Προτιμήστε υγρά με μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε PG .H PG ( προπυλενογλυκόλη ) είναι πιο λεπτόρρευστη ουσία από την VG ( Γλυκερίνη) και είναι πιο εύκολο να διεισδύσει στο εσωτερικό της αντίστασης μας και να “ποτίσει” την αντίσταση μας σε μικρότερο χρονικό διάστημα από ότι η Vg. Συνεπώς προτιμήστε υγρά με μεγαλύτερη η ίση περιεκτικότητα Pg/Vg (50-50) προκειμένου να μην αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα.

ποσο κοστιζει το ατμισμα

Εάν εξαιρέσετε το αρχικό πακέτο του ηλεκτρονικού σας τσιγάρου που ξεκινάει η τιμή του από 19,95€ είναι λιγότερο από 50€ το μήνα. Φυσικά αυτό εξαρτάται απόλυτα από τη χρήση που κάνετε,ποια υγρα αναπληρωσης, χρησιμοποιείται υπαρχουν στην αγορα φθηνα υγρα αναπληρωσης , σε μεγαλες συσκευασιες των 60ml και ποιον ατμοποιητη χρησιμοποιείται ,επισκευασιμος ατμοποιητης, επισκευασιμος τσιγαρισιος ατμοποιητης,εργοστασιακος ατμοποιητης δηλαδη ετοιμες αντιστασεις .

ποια ειναι τα πλεονεκτηματα του ηλεκτρονικου τσιγαρου

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο ειναι σημαντικά λιγότερο βλαβερό για την υγεία (έως και 95%) από το συμβατικό είναι ο τρόπος που λειτουργεί. Όπως έχει αποδειχθεί από έρευνες τα βλαβερά στοιχεία του τσιγάρου απελευθερώνονται με την καύση και δεν προέρχονται από τη νικοτίνη. Γι’ αυτό όλο και περισσότερες έρευνες και επιστήμονες τάσσονται υπέρ του ηλεκτρονικού τσιγάρου και σαν ένα λιγότερο βλαβερό μέσο πρόσληψης νικοτίνης.