Στόμα σε πνεύμονα ή απευθείας εισπνοή πνευμόνων (Mouth to lung or direct lung inhaling)

Στόμα σε πνεύμονα ή απευθείας εισπνοή πνευμόνων (Mouth to lung or direct lung inhaling)

Στόμα σε πνεύμονα ή απευθείας εισπνοή πνευμόνων

Αν έχετε ακούσει τους όρους στόμα σε πνεύμονα και την άμεση εισπνοή των πνευμόνων, και αν έχετε αναρωτηθεί αρκετά τι σημαίνει αυτό και ποιες είναι οι διαφορές είναι, εδώ είναι μια επισκόπηση των δύο διαφορετικών στυλ του.

Τι είναι το στόμα με πνεύμονα εισπνοή

Ατμοποιητές Ηλεκτρονικού Τσιγάρου mtl με σφιχτη τζουρα

Innokin Zenith

Innokin Zenith

Aspire Nautilus 2

Aspire Nautilus 2

 

Στόμα σε πνεύμονα εισπνοή, ή χτυπήματα στο στόμα, ή MTL είναι ο τρόπος που οι παραδοσιακοί καπνιστές έχουν καπνίσει πάντα.
Η ιδέα είναι απλή, ένας καπνιστής, χρησιμοποιώντας το στόμα με την τεχνική του πνεύμονα είναι εισπνοή ατμών στο στόμα τους, και στη συνέχεια την αναπνοή τους στους πνεύμονες.
Αυτή η μέθοδος MTL της εισπνοής παραδοσιακών τσιγάρων είναι επειδή το φίλτρο χρειάζεται περισσότερο από μια ισοπαλία για να τραβήξει τον καπνό μέσα, και ενώ ο καπνιστής διατηρεί την πίεση στο σχέδιο, θα πρέπει να κρατήσει τον καπνό στο στόμα τους πριν από την εισπνοή τους στους πνεύμονες.
Ο βαθμός πίεσης κατά την κατάρτιση σε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να μεταβληθεί με τη ρύθμιση της ροής του αέρα, και αν και όχι τόσο πολλή πίεση απαιτείται για να vape, οι ροή αέρος μπορούν να ρυθμιστούν για να αυξήσουν την πίεση και η μέθοδος όταν χρησιμοποιείται σε. παραμένει η ίδια.
Τι είναι η άμεση εισπνοή πνευμόνων
Η άμεση τεχνική των πνευμόνων είναι μέρος της εξέλιξης της αναφορικά με τις προτιμήσεις των χρηστών και του νέου εξοπλισμού, κυρίως, συσκευές υπο-ωμ ικανές να παράγουν περισσότερο ατμό.
Οι χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν μαζικά σύννεφα ατμών πρέπει να επιτρέψουν περισσότερη ροή του αέρα για να δημιουργήσουν περισσότερους ατμούς, και η εισπνοή του στόματος είναι πιο δύσκολο να γίνει με μια πιο χαλαρή ροή του αέρα, επειδή δεν μπορείτε να κρατήσετε όλο αυτό τον ατμό στο στόμα σας, και επομένως αυτοί οι χρήστες, γνωστοί ως κυνηγοί σύννεφων , άρχισε να προτιμά την άμεση εισπνοή πνευμόνων για να πάρει το χτύπημα τους.
Η διαφορά στις συσκευές και τις ρυθμίσεις
Η πιο θεμελιώδης πτυχή της δημιουργίας ατμών είναι η δεξαμενή και το πηνίο θέρμανσης μέσα σε αυτό, και το υγρό, το οποίο θα έρθει να.
Δεξαμενές χωρίς έλεγχο της ροής του αέρα είναι καλύτερο για το στόμα σε πνεύμονα εισπνοή.
Οι δεξαμενές με τη ροή αέρος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για καθεμία μέθοδο. Κρατήστε τη ροή του αέρα αρκετά κλειστή και να το χρησιμοποιήσετε για MTL, ή να το ανοίξετε και αφήστε τον αέρα μέσα και γύρω από τη σπείρα, και είστε σύσταση για την άμεση εισπνοή πνευμόνων.

Υγρό για στόμα σε πνεύμονα εισπνοή

Ατμοποιητές Ηλεκτρονικού Τσιγάρου ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΙΜΟΙ ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΕΣ

Vandy Vape Kylin

Vandy Vape Kylin 24mm Postless RTA

GeekVape Zeus RTA

GeekVape Zeus RTA Vape Tank

 

Το παραδοσιακό στόμα στην τεχνική πνευμόνων απαιτεί ένα τυποποιημένο ε-υγρό στην προτιμημένη δύναμη νικοτίνης του χρήστη. Με το πρότυπο, εννοούμε ένα υγρό με, ας πούμε, δεν υπερβαίνει το 50% VG, διότι διαφορετικά είναι μπορεί συχνά να είναι πολύ παχύ και να φράξει τη σπείρα θέρμανσης γρηγορότερα από ό, τι θα ήθελε. 50% VG δίνει μια μέση ποσότητα γεύσης και ατμών.
Αν η γεύση είναι πιο σημαντική για σας χάρη σύννεφα, έχουμε επίσης ένα άρθρο σχετικά με τις κορυφαίες συμβουλές μας για το πώς να πάρει την καλύτερη γεύση από τη συσκευή σας και το e-Liquid.
Υγρό για άμεση εισπνοή πνεύμονα
Η άμεση εισπνοή πνεύμονα απαιτεί περισσότερο ατμό για να παραχθεί και ως εκ τούτου απαιτεί μεγαλύτερη ποσότητα VG. Ας πούμε, οτιδήποτε από 60% περιεχόμενο VG στο υγρό ως ελάχιστο, αλλά συχνά τίποτα μέχρι 80-85% VG.
Οι άμεσοι ατμιστες πνευμόνων χρησιμοποιούν συνήθως τις σπείρες θέρμανσης υπο-ωμ (με μια αντίσταση λιγότερο από 1Ω), το οποίο σημαίνει ότι παίρνει καυτότερο γρηγορότερα, και λόγω αυτού, η νικοτίνη χτυπά πολύ σκληρότερα. Η μέση νικοτίνη για το υπο-ωμ (σύννεφο που κυνηγά) είναι 3mg αν και 6mg είναι ακόμα βιώσιμο για μερικούς.
Μπορείτε να βρείτε το άρθρο μας σχετικά με VG και PG στο e-Liquid χρήσιμο.
Ατμός ή γεύση
Η άμεση εισπνοή πνευμόνων είναι για εκείνους που επιλέγουν την παραγωγή ατμών πέρα από τη γεύση, επειδή για να κάνουν περισσότερα σύννεφα ατμών πρέπει να παραιτηθεί κάποια γεύση.
Ποιο από τα 1 είναι για μένα
Αν η γεύση του είναι πιο σημαντική για σένα από το να κάνεις πολλά σύννεφα, τότε το στόμα στον πνεύμονα είναι η σωστή επιλογή για σένα. Θεωρήστε έναν αναζητητή γεύσης αντί ενός κυνηγού σύννεφων.
Εάν η παραγωγή των μαζών του ατμού μαζί με το προκύπτον χτύπημα είναι η προτίμησή σας, κατόπιν η άμεση εισπνοή πνευμόνων είναι η σωστή επιλογή για σας.

Share this post